Στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής προχωρά η εθελοντική ομάδα Action Team από την Καβάλα. Η Action Team κάνει έκκληση, μέσω της σελίδας τους στο Facebook, για πάνες, ξηρά τροφή, γάζες, νερά και διάφορα άλλα.

 

Η συλλογή θα γίνει την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Για οποιαδήποτε διευκρίνiση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα στον συγκεκριμένο ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ACTION TEAM

Όλοι μαζί συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών, στην Αττική. 

Οι εθελοντές της Action Team συλλέγουν:
-Πάνες για μωρά.
-Ξηρά τροφή (παξιμάδια, φρυγανιές).
-Γάζες.
-Bedatin.
-Fucidin.
-Μωρομάντηλα. 
-Εφυαλωμένα νερά

Περιμένουμε να συμβάλουν όλοι οι πολίτες, οι σύλλογοι και οι φορείς σε αυτήν την προσπάθεια για τους συνανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΜΠΑ

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook:

 

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνει η πατρίδα μας, χρειάζεται να  ενωθούμε  και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας. Την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας οργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας η Ομοσπονδία και τα πρωτοβάθμια σωματεία σε συνεργασία με το Τμήμα ανθρωπιστικών αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Ν.Καβαλας. Συγκέντρωση χρημάτων για αγορά ακριβών φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: επιμελητηριο 2510 223328 ομοσπονδία 2510 223323 - Για βαρέα αντικείμενα 6945809887 (ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας)