Ο Δήμος Καβάλας έχει την εξαιρετική χαρά να φιλοξενεί δυο νέους ανθρώπους και να προβάλει την εκπληκτική δουλειά τους που έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες επαινετικά σχόλια και κριτικές όπου και αν προβλήθηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

 

Ο Έλπις και η Δώρα διέσχισαν την Αφρική από το Cape Town έως το Cairo με μέσα μαζικής μεταφοράς και ταυτόχρονα προσέφεραν αξιοθαύμαστο ανθρωπιστικό έργο. Με χρήματα που συγκεντρώσαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να βοηθήσουν ορφανοτροφεία και ιατρεία στη Νότιο Αφρική, την Τανζανία και την Αιθιοπία, να κατασκευάσουν σχολείο στην Κένυα και να διανοίξουν ένα πηγάδι στο Σουδάν το οποίο έδωσε πρόσβαση σε καθαρό νερό σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους!

Κινηματογραφώντας τις εμπειρίες τους, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αφρικανικά ζώα και εθνικά πάρκα, τροπικά δάση και σαβάνα, κοκοφοίνικες και παρθένες παραλίες, πυραμίδες και καμήλες, Ζουλού και Μασάι. Αυτό το ντοκιμαντέρ τα έχει όλα!

 

 

Μια παραπάνω γεύση θα πάρετε σε αυτά τα βίντεο

 

Αυτό το μοναδικής ομορφιάς ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00 στον δημοτικό κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ. Μέσα στη διάρκεια των 75’ ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται το μεγαλείο του ανθρώπου, η σπουδαιότητα της ανθρώπινης προσφοράς και βοήθειας προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ενώ εξυμνείται η θέληση δυο νέων ανθρώπων να διαθέσουν χρόνο από το χρόνο τους ώστε να σκορπίσουν χαρά σε παιδικά πρόσωπα.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία – συζήτηση με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική από το Cape Town εως και το Cairo.

 

 

Συνεντεύξεις που έχουν δώσει οι συντελεστές

 

Φωτογραφίες