Τα "Όνειρα του αύριο" είναι το θέμα της μουσικοχορευτικής παράστασης που ανεβάζει φέτος η σχολή Μπαλέτου Μαρία Ρ. Κομνηνού στη σκηνή του Αμφιθεάτρου της Περιφέρειας στην Καβάλα "Γεώργιος Παυλίδης" την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα.

 

Στη χώρα των ονείρων! 

Στη χώρα των ευχών!

Στη χώρα των επιθυμιών!

Παρέα με τις νεράιδες του ονείρου!

Εκεί που τα παιδιά ονειρεύονται… και οι μεγάλοι έχουν ξεχάσει πως είναι να ζεις για τα όνειρα σου!!! 

 

Μικρά παιδιά, μεγάλα όνειρα!

Παιδιά που ονειρεύονται, αλλά όταν δεν ονειρεύονται!

Τραγουδούν και αγαπούν!

Τραγουδούν και ελπίζουν!

Τραγουδούν και χορεύουν!

 

Λίγα λόγια την ιστορία... 

Σε τούτο εδώ το κόσμο τον γκρι και τον μουντό ... όπου οι μεγάλοι έχασαν το όραμα στη καθημερινότητά, τα παιδιά πλάσματα με αθωότητα και αγνότητα ονειρεύονται, δημιουργούν ένα πολύχρωμο και όμορφο μέλλον μέσα από τον ονειρικό χορό και το ελπιδοφόρο τραγούδι. Φάρος δημιουργικότητας και αστείρευτη πηγή έμπνευσης τους...η ελπίδα και η αγάπη.

 

Οδηγός στο ταξίδι αυτό οι νεράιδες του ονείρου που προστατεύουν τα παιδιά και τα όνειρα τους! Όνειρα και ελπίδες, παράθυρο στο μέλλον με πολύχρωμα όνειρα σαν ουράνιο τόξο αισιοδοξίας! Παιδί είσαι μα...μεγάλωσες!

 

Η ζωή θέλει κυνήγι και αν το όνειρο είναι δυνατό σε οδηγεί! Λύτρωση να έχεις όνειρο κ να το ακολουθείς εδώ στο τόπο σου την Ελλάδα ή μακριά από αυτήν και τους ανθρώπους σου. Ελεύθερος είναι όποιος ακολουθεί τα όνειρα του!

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη χρονιά στην παράσταση της Μαρίας Κομνηνού θα συμμετέχει ο δημοσιογράφος, αλλά και αγαπημένος αδελφός της, Γιάννης Κομνηνός, μαζί με τον αξιαγάπητο ανiψιό της Ρήγα Κομνηνό.