"Τίτλους" τέλους, φαίνεται να ρίχνει το 24ο Πολιτιστικό δεκαήμερο του ΤΕΙ Καβάλας μετά από απόφαση των διοργανωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ νεαρών και οι σκηνές απείρου κάλους που ακολούθησαν οδήγησαν στην διακοπή του δεκαημέρου. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται επαρκώς αν η διακοπή είναι προσωρινή ή μόνιμη όμως αφήνει σαφή υπονοούμενα.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Εδώ και 24 χρόνια διεξάγεται το συγκεκριμένο φεστιβάλ αλλάζοντας χέρια ανάμεσα σε γενιές φοιτητών και ατόμων με όρεξη και καλή διάθεση, με σκοπό τη διασκέδαση όλων. 
Μέσα σ'όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τις όμορφες στιγμές υπήρχαν και οι άσχημες, τις οποίες πάντα το φεστιβάλ ξεπερνούσε. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν κάποια περιστατικά τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο το θεσμό και μας προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

 

Η ομάδα του Πολιτιστικού Δεκαημέρου τρέχει το φεστιβάλ με στόχο την αυτοοργάνωση της διασκέδασης όλων, χωρίς χορηγούς και βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες, και όταν αυτή διαταράσσεται θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος συνέχισής του.

 

Ευχαριστούμε πολύ όσους στήριξαν και στηρίζουν ακόμα τον θεσμό, ζητάμε συγνώμη από όλους τους καλλιτέχνες που θα έπαιζαν τις επερχόμενες ημέρες και ευχαριστούμε αυτούς που έχουν ήδη παίξει. Τέλος ευχαριστούμε και όλους εσάς για την χρόνια αγάπη και στήριξη που δείχνετε για το φεστιβάλ, αλλά με λύπη ανακοινώνουμε ότι δε θα συνεχιστεί, τουλάχιστον για φέτος. 

 

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα φτιάξουνε και ο θεσμός θα μπορέσει να συνεχιστεί. Έως τότε, σας ευχόμαστε τα καλύτερα!