Πρωτοσέλιδα

Αποχώρησε ο ανάδοχος του έργου της κατασκευής σταθμού διοδίων από το σημείο που εκτελούνταν εργασίες από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 16 Μαΐου έπειτα από την παρέμβαση του Δήμου Καβάλας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου:

 

Σήμερα περί 11 η ώρα πρωινή, πληροφορηθήκαμε, πως συνεργείο του αναδόχου, βρίσκεται στο σημείο του υπό κατασκευή σταθμού διοδίων, προς εκτέλεση προπαρασκευαστικών εργασιών.

Με εντολή της δημάρχου Καβάλας κυρίας Δήμητρας Τσανάκα μετέβησαν άμεσα στο σημείο οι κύριοι Γραμμένος και Τσουρουκίδης, ενώ άμεσα κατέφθασαν και οι κκ Κελαϊδάκης και Τσιρονίδης, μέλη της  συντονιστικής επιτροπής, προς παρεμπόδιση της συνέχισης των εργασιών.

Παράλληλα ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του συνεργείου, πως εκκρεμεί ενώπιον του ΣτΕ, αίτηση ακύρωσης, αίτηση αναστολής και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής.  

Αφού δήλωσε άγνοια για την δικαστική διένεξη, εστάλησαν τα δικόγραφα από τον Δήμο Καβάλας στο αντίστοιχο νομικό τμήμα της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Περί την 15:30 το συνεργείο του αναδόχου αποχώρησε άπρακτο από το επίμαχο σημείο. 

Αύριο θα συγκληθεί εκ νέου η συντονιστική επιτροπή προς εκτίμηση της κατάστασης και λήψης αποφάσεων για περαιτέρω ενέργειες.

Φωτό Γιάννης Κομνηνός