Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής 15 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας όπου νοσηλευόταν μετά τα εγκαύματα που είχε υποστεί από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της το πρωί του περασμένου Σαββάτου 14 Απριλίου η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου. 

Η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου ήταν μέλος της παράταξης του Κωστή Σιμιτσή «Ανοιχτή Πόλη» και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας 2011 – 2014. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 16.00 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Ο Κωστής με ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά: 

 

«Εντελώς ξαφνικά, αναπάντεχα, αναιτιολόγητα έφυγε από τη ζωή η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, μέλος της παράταξης, εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας 2011-2014, δραστήρια, κοινωνική, μαχητική αγωνίστρια. Την αποχαιρετούμε σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, ώρα 16.00’.»

 

«Καλό σου ταξίδι Κρυσταλλία Καλαϊτζόγλου έφυγες με τραγικό θάνατο και μικρή το κορίτσι πού είχε την ντουντούκα και ενημέρωνε με το αυτοκίνητο για τίς εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ συλλυπητήρια στα παιδιά σου», ήταν ο χαιρετισμός της Ελένης Βλατσιώτου, μέλος του ΠΑΣΟΚ Καβάλας στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.