Στην έκθεση «Alexpo 2018» η οποία θα πραγματοποιηθεί 15-19 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας. Η συγκεκριμένη έκθεση διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σε στεγασμένο χώρο 3.000 τμ. Αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην Π.Ε Έβρου και για ακόμη μια χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Στην φετινή Αlexpo θα δοθεί έμφαση στον κλάδο της Γαστρονομίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις προβολής προϊόντων και γευσιγνωσίας, όπως και εμφανίσεις γνωστών σεφ που θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Επίσης, οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούμενες από μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Η Αlexpo2018 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου εκατόν πενήντα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους:

Επιχειρήσεις τεχνολογίας & Πληροφορικής
Ενέργειας
Τροφίμων και ποτών
Υπηρεσίες Προβολής & Διαφήμισης,
Υπηρεσίες Υγείας & Αισθητικής
Αγροτικών Ειδών & Ειδών Κατοικίας

 

 

 

 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 15 Μαΐου 2018. Στην έκθεση επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας  στο τηλ. 2510 222212