Δύο άτομα, με σχεδόν 120 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χωρισμένα σε δύο νάιλον συσκευασίες, εντόπισε η αστυνομία μετά από έλεγχο που έκανε σε ΙΧ αυτοκίνητο.

 

Με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, η κάνναβη εντοπίστηκε μέσα σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο άνδρες.

 

Η μία κρύπτη ήταν πίσω από τον ρυθμιζόμενο καθρέφτη του οδηγού και η άλλη στο χώρο του ηχείου του ηχοσυστήματος αυτοκινήτου, στην πόρτα, όπως προκύπτει κι από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

 

Η σύλληψη των δύο ανδρών έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 6-3-2018 στην Εθνική Οδό Δράμας – Αμφίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 35 και 26 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Η ακριβής ποσότητα κάνναβης που κατασχέθηκε είναι 119,3 γραμμάρια ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.