Ο Δήμος Καβάλας σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στο Πάρκο του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων. Παραδοσιακοί χοροί, ζωντανή λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων και κρασιού. Ώρα έναρξης: 11:00. Είσοδος ελεύθερη.

 

Πιάνουμε το φίδι και γιορτάζουμε τη Σαρακοστή τηρώντας τα έθιμά μας.

 

Μουσικά Σχήματα:
6μελής μπάντα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής «Harmony» - Καλαμίτσα
8μελής μπάντα λαϊκής, παραδοσιακής και ποντιακής μουσικής με επικεφαλής τη Μαρία Κεμεκενίδου – Πάρκο Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων

Διοργάνωση:
Δήμος Καβάλας

Συνδιοργάνωση:
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια»
Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δήμου Καβάλας

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο εορτασμού των Αποκριών 2018 ανακοινώνεται η έναρξη της ΑλφαΒητοπαρέλασης με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων από το Δήμο Καβάλας, τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:00 με έναρξη  το Δημοτικό Σχολείο των Ποταμουδίων, διέλευση της οδού Ομονοίας και κατάληξη στην κεντρική πλατεία Ομονοίας της Καβάλας.

Η φετινή 13η ΑΒπαρέλαση έχει θέμα: «…Όταν τα παραμύθια μιλούν». Την ίδια μέρα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, διοργανώνεται μεγάλη αποκριάτικη γιορτή στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, στους πεζόδρομους των οδών Φιλελλήνων και Ερμού, στα παλιά Παντοφλάδικα, με τίτλο: «Kavala Street Party» από τις 15:00 ως τις 22:00.

 

Συμμετέχετε και φέτος στις μοναδικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για όλους.