Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το Επιμελητήριο Ν. Καβάλας διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα το Σαββάτο 18 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 έως 13:00 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Καβάλας (ΟΕΒΕΚ), Ερμού 13, Καβάλα, με αντικείμενο τις αλλαγές που επιφέρει η οδηγία IDD στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

 

Εισηγήτρια και κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager, Risk Management Services CROWE SOL Consulting.

 

Κατά την διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα λάβουν σφαιρική ενημέρωση για τις απαιτήσεις της νέας οδηγίας ενώ παράλληλα θα επιμορφωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο αλλά και τις καταναλωτικές τάσεις σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μεταξύ των άλλων θα γίνει αναφορά στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική αγορά, στις καταναλωτικές τάσεις και τα ασφαλιστικά προϊόντα και βέβαια στην οδηγία IDD και τί θα πρέπει να περιμένουμε στην πράξη.

 

Η συγκεκριμένη ημερίδα είναι η πρώτη μίας σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει να διεξάγει για τα μέλη της η Ενωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής:

Γραμματεία Ομοσπονδίας: 2510.223323

Κινητό Τηλέφωνο: 6936.159.311

Email: [email protected]