5ο ΓΕΛ

Στo πλαίσιo ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, τρεις καθηγήτριες του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, βρέθηκαν στο Misilmeri της Σικελίας στην Ιταλία, από τις 27 έως 30 Νοεμβρίου. 

Ο Απόστολος Αγγελίδης εκπροσωπεί το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας στη Βουλή των Ελλήνων, ως Έφηβος Βουλευτής.

Την πέμπτη και τελευταία συνάντηση του προγράμματος Erasmus με τίτλο “Art of recycling, Future for environment”, πραγματοποίησε το 5ο ΓΕΛ Καβάλας.

Εκπαιδευτική δράση είχαν τρεις καθηγήτριες του 5ου ΓΕΛ Καβάλας, καθώς βρέθηκαν στη Ρουμανία μαζί με καθηγητές από άλλες χώρες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με τίτλο “Eleves a Besoins Educatifs Particuliers”.

Την Τετάρτη (05/04) μαθητές και μαθήτριες του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας βραβεύτηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, για τις σημαντικές διακρίσεις τους στους 9ους Αγώνες Τέχνης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Λυκείου Καβάλας επισκέφθηκαν την Τρίτη (1/6) τη Μεγάλη Λέσχη, όπου ξεναγήθηκαν από τον

Από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης οι εργασίες του 7ου Διεθνούς Μαθητικού Συνεδρίου Λογοτεχνίας, με θέμα «Αντώνης Σαμαράκης, ο αιώνιος έφηβος», υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.