Ολοκληρώνεται σήμερα η ασφαλτόστρωση της οδού Αρτέμιδος στην περιοχή των Ποταμουδίων η οποία μέχρι το βράδυ του Σαββάτου θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία. Οι εργασίες εκσκαφής του παλιού οδοστρώματος και αντικατάστασή του με νέο διήρκησαν περίπου δυο εβδομάδες, χρονικό διάστημα το οποίο η οδός Αρτέμιδος παρέμεινε κλειστή. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είχε πολλά προβλήματα, τα οποία διογκώθηκαν μετά τη ρίψη του αλατιού για την αντιμετώπιση του πρόσφατου χιονιά που έπληξε την πόλη.

 

Δεν ήταν λίγα τα ατυχήματα με μηχανάκια που σημειώθηκαν κατά διαστήματα στην οδό Αρτέμιδος, η οποία είχε μετατραπεί σε πραγματική παγίδα για τους κατοίκους της περιοχής. 

 

Συνέχεια έχει η οδός Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο Περιγιάλι, όπως ακούγεται, η οποία επίσης είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω της βομβαρδιστικά αεροπλάνα.

 

Όλη η πόλη πάντως στην ίδια κατάσταση είναι, καθώς (χωρίς υπερβολή) δεν υπάρχει κανένας δρόμος που να μην έχει λακκούβες. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η οδός Αρτέμιδος και η οδός Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού (όταν γίνει) να αποτελέσουν την αρχή για την ασφαλτόστρωση των δρόμων της Καβάλας κι όχι να είναι οι μοναδικές από τις οποίες θα εξαφανιστούν οι λακκούβες. Να μη γίνουν δηλαδή αξιοθέατο για όλους τους άλλους Καβαλιώτες.

 

Κάτια Γιαννουκάκου