Το CreativeBizLab - Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας - στα πλαίσια της περιοδείας του σε μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει στην Καβάλα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ανοικτή ενημερωτική παρουσίαση για δημιουργούς. Για πρώτη φορά στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για την δημιουργική επιχειρηματικότητα και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πώλησης προϊόντων σε ξένες αγορές μέσω internet.  

Η παρουσίαση απευθύνεται σε ανεξάρτητους δημιουργούς (φυσικών προϊόντων, καλλιτεχνικών έργων, χειροποίητων κατασκευών, ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, digital designs κ.α.) και σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις και θα τους πληροφορήσει για το πώς θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.

Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση & άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ιδέες, Τάσεις στη νέα εποχή του internet. 

Ποιές είναι οι πιο επιτυχημένες ιδέες και τάσεις που μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε; Επιτυχημένα παραδείγματα στο Etsy.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων χειροποίητων προϊόντων στον κόσμο

Προϋποθέσεις επιτυχίας 

Ποιοί είναι οι κανόνες και τα μυστικά για την δημιουργία ενός δυνατού Etsy shop; Ποιά είναι τα  λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και που πρέπει να τα αποφύγετε πριν καν ξεκινήσετε; 

Παρουσίαση Etsy made easy Online

Το επιτυχημένο σύστημα των 5 βημάτων του Creative Bizlab, για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου Etsy shop τώρα έγινε διαδικτυακό. Γίνετε κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες δημιουργούς που κατάφεραν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο. Εκπαιδευτείτε στην άνεση του χώρου σας και στο χρόνο που σας εξυπηρετεί και φτιάξτε κι εσείς το δικό σας Etsy shop.

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημέρα: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα: 10:00-12:00
Χώρος: Παλλάδιο Bar Restaurant, Ερυθρού Σταυρού 4 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-640 0346
Είσοδος ελεύθερη

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com