Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Παυλίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη κάνει την παράταξή μας φτωχότερη και στερεί από εμένα προσωπικά ένα πολύ καλό φίλο. Υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, ένας οραματιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας φλογερός πατριώτης, ένας αγωνιστής της ζωής.

Μέχρι και την ύστατη ώρα βρισκόταν στις επάλξεις, στο γραφείο του, για να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών της Περιφέρειας που τόσο αγάπησε. Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου». 

 

Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Δράμας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για τον θάνατο του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γεώργιου Παυλίδη, ενός εξαίρετου ανθρώπου & έγκριτου νομικού, που με ήθος και εργατικότητα   προσέφερε  πολλά  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μέσα από τις σημαντικές θέσεις ευθύνης που ανέλαβε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αναγνωρίζοντας  την αγαστή και καθ΄ όλα επιτυχή και αποτελεσματική συνεργασία με τον αείμνηστο Περιφερειάρχη μας Γεώργιο Παυλίδη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους φίλους & συνεργάτες του.

 

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Γεωργιάδης

    

 Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.,  Γιώργου Παυλίδη. Η παρουσία του και η προσφορά του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αλλά και γενικότερα στο δημόσιο βίο, υπήρξε πολύτιμη.

 

 

 

Για την Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας

 

 

  Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Όθων Μουρμούρης                                              Μιχαήλ Δρουγούτης

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Μ.Θ.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Οι Σύλλογοι Εργαζομένων υπαλλήλων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποχαιρετούν σήμερα τον Γεώργιο Παυλίδη. Αποχαιρετούν έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες και που υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια την Περιφέρεια και το κοινό καλό. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Συντονιστικό Όργανο

Οι Πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων Υπαλλήλων των Π.Ε. της Π.Α.Μ.Θ.

Έβρου Δράμας Καβάλας Ξάνθης

  Δημήτριος Παγωνίδης        Στέργιος Ηλιόπουλος       Φιλιππία Κοχλιαρίδου        Δημήτριος Τσιάνης

 

 Ν.Ο.Δ.Ε. Καβάλας

Η απώλεια του Γιώργου Παυλίδη, Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.  κάνει την παράταξή μας φτωχότερη.  Χάσαμε  έναν συνοδοιπόρο, έναν συναγωνιστή και πάνω από όλα έναν  φίλο. 

Υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, ένας οραματιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας φλογερός πατριώτης, ένας αγωνιστής της ζωής.

Μέχρι και την ύστατη ώρα βρισκόταν στις επάλξεις, στο γραφείο του, για να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών της Περιφέρειας μας που τόσο αγάπησε.

Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

                                                                            Μετά τιμής 

                                                                           Εκ μέρους της Ν.Ο.Δ.Ε. Καβάλας

                                                                           Ο Πρόεδρος

                                                                           Χαράλαμπος Δράκος  

 

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Κ. Χατζηεμμανουήλ και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου εκφράζουμε στην οικογένεια του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γεώργιου Παυλίδη τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα της δημάρχου Καβάλας  γα το θάνατο του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη

«Η τραγική είδηση της απώλειας του περιφερειάρχη Γιώργιου Παυλίδη μόνο θλίψη μπορεί να γεμίσει τον κάθε πολίτη της Περιφέρειάς μας.

Ο Γιώργος Παυλίδης υπήρξε φωτεινό παράδειγμα για όλους όσους υπηρέτησαν και υπηρετούν την Αυτοδιοίκηση. Στην  μακροχρόνια θητεία του, ως νομάρχης Ξάνθης και στη σύντομη θητεία του ως περιφερειάρχης, ξεχώρισε για το ήθος του, την εργατικότητά του και την πίστη του στη δυναμική της ευρύτερης περιοχής μας.

Υπήρξε οραματιστής και πάλευε μέχρι την τελευταία στιγμή για όλα αυτά που διεκδικούσε για όλους μας, ανεξάρτητα από το οικογενειακό και προσωπικό δράμα που ζούσε. Η δύναμη που έδειχνε πολλές φορές μας έκανε να αναρωτιόμαστε, αλλά και ταυτόχρονα να τον θαυμάζουμε.

Αλλά έτσι ήταν ο Γιώργος Παυλίδης.

Υπήρξε προσηλωμένος στο καθήκον και με αυτό πορευόταν. Τιμούσε κάθε μέρα, κάθε στιγμή, την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι συμπολίτες μας. Αγαπούσε ιδιαίτερα την Ξάνθη, αλλά ποτέ δεν ξεχώρισε τις υπόλοιπες πόλεις κι αυτό έκανε όλους εμάς να πιστεύουμε στον ίδιο και στην αγαστή συνεργασία μαζί του.

Με πλήρη συνείδηση λέω ότι η Αυτοδιοίκηση, ο τόπος μας, η Καβάλα μας, έχασε σήμερα έναν ξεχωριστό άνθρωπο, έναν αγωνιστή του δημόσιου συμφέροντος, έναν γνήσιο αυτοδιοικητικό άντρα.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γεώργιου Παυλίδη, του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη».  

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Κώστα Μορφίδη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον χαμό του εξαίρετου ανθρώπου που υπηρέτησε με στόχο, αγάπη και όραμα την τοπική αυτοδιοίκηση, Γιώργου Παυλίδη. Υπήρξε ένας ξεχωριστός συνομιλητής, πρόθυμος να βοηθήσει, να στηρίξει ή να διαφωνήσει πάντα με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων της περιφέρειας.

Ήταν παράδειγμα ανθρώπου και πολιτικού. Η απώλεια του με γεμίζει θλίψη. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Κώστας Μορφίδης

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο αδόκητος θάνατος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργου Παυλίδη, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ηγετική θέση της ακριτικής μας Περιφέρειας. Ο ανεξάρτητος και πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη περιφερειακής συνείδησης λόγος του, θ’ αποτελεί αέναη παρακαταθήκη για όλους μας   Με βαθιά θλίψη, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του

Συντονιστική Επιτροπή (ΟΕΣ) Καβάλας