Λίγο μετά τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου απομακρύνθηκε το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με την αστυνομία το πτώμα ανήκε στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, όπου και διέμενε. Να σημειωθεί ότι βρέθηκε στην κυριολεξία θαμμένο κάτω από τους τόνους των σκουπιδιών που υπήρχαν μέσα στο διαμέρισμα και τα οποία ο ίδιος ο θανών τα μάζευε και τα τοποθετούσε εκεί.

Αργά το βράδυ έφυγε από το σημείο και το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου που από νωρίς το πρωί προσπαθούσε να απομακρύνει τα σκουπίδια από το σπίτι τα οποία είχαν προκαλέσει τη δυσφορία των γειτόνων της περιοχής. Οι εργάτες της καθαριότητας του Δήμου βρέθηκαν μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη να αντικρύσουν το πτώμα, την ώρα που με μια φυσούνα άδειαζαν το διαμέρισμα από τον όροφο σ’ ένα απορριμματοφόρο του Δήμου.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασε στο σημείο και ο ιατροδικαστής από την Κομοτηνή κ. Κυφνίδης, ο οποίος με τη συνοδεία αστυνομικών ανέβηκε στο διαμέρισμα για μια πρώτη αποτύπωση της κατάστασης. Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά είπε πως πρόκειται για άνδρα, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει την ηλικία. Είπε επίσης πως το πτώμα βρισκόταν εκεί για περισσότερες από 4 ημέρες και πως η αρχική εικόνα ήταν πως δεν φέρει χτυπήματα ή ίχνη πάλης.

Αύριο Σάββατο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο νεκροτομείο της Θράκης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Κάτια Γιαννουκάκου