Εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, έλαβε χθες ο βουλευτής Καβάλας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος είχε εισαχθεί τη Δευτέρα μεταφερόμενος με ασθενοφόρο από τη Θάσο, όπου βρισκόταν με αφορμή την μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει από το Σάββατο στο νησί. 

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης την περασμένη Δευτέρα αισθάνθηκε δυσφορία ενώ βρισκόταν στα μέτωπα της φωτιάς και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καβάλας. Λίγο οι έντονες συγκινήσεις, λίγο η δυσφορία που υπήρχε στην ατμόσφαιρα όλες τις ημέρες που καιγόταν το νησί, λίγο το ιατρικό ιστορικό, ήταν οι λόγοι της "κατάρρευσης" του βουλευτή. 

Εν τω μεταξύ από το Νοσοκομείο Καβάλας εξεδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

"Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με την υγεία του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Εμμανουηλίδη, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι ο κ. Εμμανουηλίδης εξήλθε από το ΓΝΚ Τετάρτη 14-9-2016 αφού υποβλήθηκε σε νοσηλεία μερικών ημερών. Στη διάρκεια αυτής του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, η υγεία του είναι πολύ καλή και του συστήθηκε 10ήμερη ξεκούραση. Επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

                    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ"

 

Κ.Γ.