Ανακοίνωση της παράταξης του Βαγγέλη Παππά  Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ "Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε ότι κάποιοι με πρωτοστάτη τον κ. κ. Μ. Παπαδόπουλο προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας με τα πρώτα θέματα της τοπικής κοινωνίας και να μεταφερθούν στο παλιό σκηνικό της κοκορομαχίας για το “ποιος βολεύεται και το ποιος ξεβολεύεται”. Για να εξηγούμαστε κυρίες και κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης τι έχετε να πείτε για:

1. Β.Φ.Λ.: Θα αφήσουμε τον περιβόητο επενδυτή “να ασελγεί” πάνω στους συμπολίτες μας, απολυμένους εργαζόμενους;

2. TAP : Θα τον αφήσουμε να περάσει από γόνιμες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις και αρχαιολογικούς χώρους;

3. Προσφυγικό: Θα κάνουμε και άλλες ονομαστικές ψηφοφορίες ή θα μπούμε πραγματικά μπροστά στο να εμποδίσουμε τη μεταφορά στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου και θα αποτρέψουμε σε κάθε περίπτωση την μετατροπή του σε κέντρο μόνιμης φιλοξενίας;

4. Στρατόπεδα – Λιμάνι – Νοσοκομείο: Πέρα από συσκέψεις και ψηφίσματα θα κάνουμε ουσιαστικές ενέργειες διεκδίκησης και παράδοσής τους στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας; Θα μας πείτε ότι σας βάζουμε δύσκολα ή με ψέματα όπως συνηθίζετε θα πετάξετε για μια ακόμη φορά “την μπάλα στην εξέδρα”. Ένα είναι γεγονός, δεν τολμάτε, δεν τολμήσατε ποτέ και δεν μπορείτε να τολμήσετε γιατί είσαστε δέσμιοι ενός συστήματος που χρόνια τώρα σας χρησιμοποιεί ως τροχοπέδη στην προοπτική της ουσιαστικής ανάπτυξης της προικισμένης από το Θεό πόλη της Καβάλας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ"