Είναι απορίας άξιο να εξανίσταται η παράταξη Πόλη + Ζωή για την αντιμισθία που λαμβάνουν οι Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και σύμβουλοι ειδικών θέσεων.  Κροκοδείλια δάκρυα για τον φτωχό Δραμινό πολίτη που δεν τους ένοιαξε ποτέ, γι’ αυτό και σοφά τους τοποθέτησε στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι «πομπωδώς» ανέφερε τον ορισμό έξι (6) Αντιδημάρχων εκ των οποίων τέσσερις (4) έμμισθοι και δύο άμισθοι και στη συνέχεια οι πέντε που απόμειναν καθώς ένας μετατράπηκε σε εντεταλμένο σύμβουλο, κατασπαταλούν τα χρήματα του Δραμινού λαού. 

Η καταγγελία αυτή παραφρασμένη θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό ανέκδοτο, αφού η κύριοι αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι 23.073,26€ που κόστιζαν μηνιαίως, είναι λιγότερα από τις 15.080,94€ που κοστίζουν σήμερα.

Δηλαδή κόστιζαν  στους Δραμινούς περισσότερο κατά  23.073,26€ - 15.080,94€ = 7.992,32€ μηνιαίως χ 12 =95.907,84€ ετησίως. 

Έτσι κύριοι αποδεικνύεται ο σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, με τις οικονομίες αυτές, θα ασκήσουμε και την κοινωνική πολιτική, με περιστολή δαπανών από ελαστικές δαπάνες και δεν θα σας ακολουθήσουμε.

Επιτέλους θα περιμέναμε εποικοδομητική κριτική, με προτάσεις για το καλό της πόλης μας και όχι στείρα αντιπαράθεση με εντελώς ψευδείς κατηγορίες, για ζητήματα που η ίδια η ΚΕΔΕ έχει εισηγηθεί στον υπουργό ο οποίος τα έκανε αποδεκτά και ενδιαφέρουν ελάχιστα τους πολίτες. 

Κύριοι της παράταξης Πόλη + Ζωή ξεκινήσατε άσχημα τον κριτικό σας λόγο, λιγάκι αυτοκριτική σας χρειάζεται και προπαντός θυμηθείτε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.  

Εν ονόματι της κούρσας, για καταξίωση και επιβολή στην παράταξή σας, μην αναλώνεστε σε ανούσιες καταγγελίες, εμείς πάντως σας ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.