Με μικροποσότητα κάνναβης συνελήφθη στην Καβάλα πολύ γνωστός και παλιός λαϊκός τραγουδιστής. Μαζί του συνελήφθη, για τον ίδιο λόγο, κι ένας μουσικός που τον συνόδευε.

 

Τις συλλήψεις έκανε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου.

 

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ήταν περαστικός από την Καβάλα και επρόκειτο να ταξιδέψει από το λιμάνι της πόλης για νησί του Αιγαίου όπου είχε προγραμματισμένη εμφάνιση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του KavalaNews.GR ο τραγουδιστής συνελήφθη γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης περίπου 15 γραμμαρίων.

 

Λίγες ώρες μετά την σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα προλάβει να εμφανιστεί κανονικά στο νησί που είχε προγραμματίσει.

 

Μάλιστα φαίνεται ότι το πλοίο που αναχωρούσε από την Καβάλα τον ανέμενε για αρκετά λεπτά της ώρας και ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση.

 

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής κάνει εδώ και δεκαετίες καριέρα στο λαϊκό τραγούδι, διανύει σήμερα την λεγόμενη "τρίτη ηλικία", αλλά παραμένει ενεργός και ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές στο είδος του, με μοναδική αναγνωρίσιμη φωνή και φανατικούς θαυμαστές.