Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 40, 33, 33 και 31 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στις 5-2-2015 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, λόγω προσωπικών διαφορών με 42χρονο ημεδαπό, μετέβησαν έξω από την οικία του, στο εσωτερικό της οποίας βρίσκονταν ο 42χρονος, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 42 και 55 ετών και δύο ανήλικα 4 ετών και 2,5 μηνών. Εκεί, αφού αποβιβάστηκαν από το όχημά τους, πυροβόλησαν, με κυνηγετικά όπλα, κατά της οικίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτήν και να τραυματιστεί, από τα σκάγια, ελαφρά στο πόδι η 42χρονη. Ακολούθως, οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα (1) κυνηγετικό φυσίγγιο.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο 40χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ο ένας 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.