Εξηγήσεις για την αναβολή των εκδηλώσεων της «λευκής νύχτας» στην αγορά της Καβάλας επιχειρεί να δώσει ο τοπικός εμπορικός σύλλογος με ανακοίνωσή του, ο οποίος εμμέσως επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του Δήμου κάνοντας λόγο για γραφειοκρατικά προβλήματα που δεν ξεπεράστηκαν.

 

 

Πληροφορούμε τα μέλη μας και την κοινωνία της Καβάλας ότι η πραγματοποίηση της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» αναβάλλεται. Αυτό οφείλεται στην παρουσίαση διαφόρων προβλημάτων υπηρεσιακού χαρακτήρα που οι αιρετοί δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν.

Η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» τα δύο τελευταία χρόνια που διεξάγεται έχει τύχει της συνολικής αποδοχής από όλους τους Καβαλιώτες και καθιερώθηκε σαν θεσμός που χαρίζει στην πόλη μας κάποιες ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης με αμέριμνες βόλτες στην αγορά σε συνδυασμό με ψώνια σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, γίνεται σε περίοδο που η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη και προσελκύει και το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των κατοίκων από όμορους νομούς.

Με απογοήτευση διαπιστώσαμε την αδυναμία των ιθυνόντων να ξεπεράσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που κατά κανόνα αποτελούν την τροχοπέδη σε ό,τι καλό πάει να γίνει σε αυτό τον τόπο. Αυτό έγινε και φέτος που αποφασίστηκε η αρτιότερη οργάνωση και διαφήμιση της  «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ»  και η  καθιέρωσή  της σαν  ένα    event για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

Θα προγραμματίσουμε εκ νέου νέα ημερομηνία για την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» και ελπίζουμε να μην βρούμε πάλι μπροστά μας το «θηρίο» της γραφειοκρατίας που συνεχώς καταβροχθίζει ό,τι καλό πάει να εξελιχτεί σε αυτό τον τόπο.