Στο Δήμο Καβάλας, τη Δευτέρα 11 Απριλίου ξεκίνησε η 2η διανομή τροφίμων που γίνεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) για 1050 δικαιούχους.

 

Οι δικαιούχοι εξυπηρετήθηκαν μέχρι σήμερα σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κορίνα Χιώτη Πρασσά, πλησιάζουν τους 600, ενώ η διανομή γίνεται από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας - Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) και από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες.

 

Η διανομή θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου, στους ίδιους χώρους από 09:00 - 13:30, για τους δικαιούχους που διαμένουν σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου Καβάλας, ανάλογα με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων τους.

Για το λόγο αυτό:

A) Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στην Καβάλα, θα παραλάβουν τα προϊόντα από τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο), από Δευτέρα 11 Απριλίου έως Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 κατά τις ώρες 9π.μ.–1:30μ.μ.

B) Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν τα προϊόντα από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες, από Δευτέρα 11 Απριλίου έως Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, κατά τις ώρες 9π.μ.–1:30μ.μ.

Γ) Οι πολίτες που κατέθεσαν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μόνοι τους, θα παραλάβουν τα προϊόντα από τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας, από Δευτέρα 11 Απριλίου έως Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, κατά τις ώρες 9π.μ.–1:30μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αίτησή τους, καθώς και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τόσο του αιτούντα, όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία, ή Κ.Ε.Π.), ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο: 2510451495.

 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ:

ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΒΡΕΦΗ) 1η ΔΙΑΝΟΜΗ

- ΠΑΝΕΣ Νο 3

- ΠΑΝΕΣ Νο 4

- ΠΑΝΕΣ Νο 5

- ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ 1η ΔΙΑΝΟΜΗ

- ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

- ΚΡΕΜΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ

- ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ 1ης 2ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ - Εφάπαξ Διανομή

- ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

- ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝ. ΧΡΗΣΗΣ

- ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ

- ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

- ΣΑΜΠΟΥΑΝ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1η Διανομή

- ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ

ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1η Διανομή

- ΦΑΣΟΛΙΑ

- ΦΑΚΕΣ

- ΖΑΧΑΡΗ

- ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ