Τα μέλη του Δ/Σ του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων  Καβάλας καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση του ΕΥΚ Καβάλας, να απορρίψει την αίτησή μας για την παραχώρηση της αίθουσας Συνεδριάσεων του ΕΥΚ για να πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Σωματείου μας.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω αυτή η απόφαση. Ξεκαθαρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του σωματείου θα γίνουν στις ημέρες και στον τόπο που έχουμε αποφασίσει, δηλαδή στις 9 και 10 Απριλίου στο κτήριο του ΕΥΚ Καβάλας.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου με τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, να δώσουν την απάντησή τους στις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας του ΕΥΚ Καβάλας, που με τη απόφασή της και στάση της αποκλείει τα μέλη του από το φυσικό τους χώρο και συνεχίζει να απαξιώνει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Καλούμε τα σωματεία του Νομού να αναλάβουν την ευθύνη τους και μην μείνουν αμέτοχα. Να καταδικάσουν την απαράδεκτη απόφαση που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προηγούμενες και βάζει φρένο στη δράση των σωματείων και των μελών τους.

 

Το Δ/Σ του Σωματείου