Ο αθλητικός Σύλλογος, Ανδροσθενης Θάσου, που για πρώτη φορά συμμετείχε στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης γυναικών, στη β Εθνική κατηγορία, προκρίθηκε και θα διοργανώσει την τελική φάση στη Θάσο στις 06-07 Απριλίου 2024.

 

Σε ανακοίνωση της η ομάδα αναφέρει:

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή στο νησί μας του final four του Δ' Ομίλου του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών στις 6 και 7 Απριλίου.

 

Μιας σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, που αποτελεί αφενός διαφήμιση για το νησί μας, αφετέρου είναι μια σπουδαία ευκαιρία για την προώθηση του αθλήματος σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπως η Θάσος.

 

Είμαστε διπλα περήφανοι, καθώς στις 4 καλύτερες ομάδες θα αγωνιστεί και η γυναικεία ομάδα του Ανδροσθενη, συνεχίζοντας την καταπληκτική πορεία όλης της χρονιάς, και μάλιστα στην παρθενική της εμφάνιση σε πρωτάθλημα εθνικών κατηγοριών.

 

Ευχαριστούμε την εταιρεία "Φιλιππίδης Μάρμαρα Θάσου" για την κάλυψη των εξόδων όλης της διοργάνωσης και φυσικά, τον Δήμο Θάσου, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η διοργάνωση! Σας περιμένουμε όλους και όλες, να στηρίξουμε την ομάδα και το νησί μας σε αυτό το ραντεβού με

 

την ιστορία!

 

Το ταξίδι συνεχίζεται!!!