Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Καβάλας συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις με φορείς της Καβάλας, για να λυθούν προβλήματα όπως αυτά των αναδασμών, της αγροτικής οδοποιίας, της διαχείρισης υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, της διαχείρισης δημοτικών γεωτρήσεων άρδευσης και του κόστους άρδευσης.

 

O σύλλογος αναφέρει πως οι φορείς δεσμεύτηκαν να δοθούν λύσεις για τα προβλήματα αυτά.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Στη συνέχεια των επαφών, του αγροτικού συλλόγου δήμου Καβάλας, με τους φορείς της πόλης πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες συναντήσεις στις 13/3/24 με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες κ. Καστανά και κ. Νεστορίδη και στις 19/3/24 με το δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριαδη, τον αντιδήμαρχο κ. Κυριακιδη και τον υπεύθυνο αγροτικού τομέα κ.Κοτσακίδη. 

 

Στις συναντήσεις τέθηκαν συγκεκριμένα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον αγροτικό τομέα του δήμου μας (Τενάγη Φιλίππων, αναδασμοί, αγροτική οδοποιία, διαχείριση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, διαχείριση δημοτικών γεωτρήσεων άρδευσης,κόστος άρδευσης, διέλευση Ε61).

 

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, συνεργασία με τους παραπάνω φορείς μετά από την δέσμευση τους για την προώθηση λύσεων των συγκεκριμένων προβλημάτων.”