Η ΟΕΒΕ Καβάλας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας άλλοι βουλευτές δηλώνουν πως θα ψηφίσουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, άλλοι όμως δηλώνουν πως δεν θα το κάνουν, για αυτό η Ομοσπονδία ζητά από τους τέσσερις βουλευτές Καβάλας να ψηφίσουν μόνο κατά την κρίση τους.

 

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΚ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Κυρία και κύριοι Βουλευτές Π.Ε. Καβάλας, διαβάζουμε στα Πανελλήνια μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει διαφορετική και κατά το δοκούν άποψη στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με επερχόμενα νομοσχέδια που ανακοινώθηκαν, στα οποία κάποιοι Βουλευτές δηλώνουν δημόσια ότι θα τα ψηφίσουν και κάποιοι άλλοι ότι δεν θα τα ψηφίσουν.

 

Η ομόφωνη παράκλησή μας για την απόσυρση του άρθρου 15 του φορολογικού νομοσχεδίου παραμένει επίκαιρη παρόλες τις βελτιώσεις που έγιναν τελευταία, όπως επίσης και η πρόταση μας για την έναρξη μιας νέας συζήτησης του Υπουργείου Οικονομικών με τους Παραγωγικούς και Επιστημονικούς φορείς, σχετικά με την φοροδιαφυγή.   

  

Εξάλλου μετά και τη συνάντηση μας την 26/11/2023 πιστεύουμε ότι κατανοήσατε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ενδεχόμενη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου ως έχει σήμερα.

 

Παρακαλούμε λοιπόν όταν θα ψηφίσετε το φορολογικό νομοσχέδιο, να ψηφίσετε μόνο κατά την κρίση σας.”