Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ELFE για την προτροπή προς τους εργαζομένους να προσφέρουν φάρμακα που έχουν στο σπίτι τους και δεν χρησιμοποιούν λόγω διακοπής κάποιας αγωγής ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. 

 

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρώνουν αυτά τα φάρμακα και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα τα προσφέρουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο – Ιατρείο του Δήμου Καβάλας.

 

Παράλληλα, ο Δήμος Καβάλας, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Σωματείο των Εργαζομένων της Εταιρείας, οι οποίοι εξασφάλισαν και χρηματικό ποσό για την αγορά μη χρησιμοποιημένων φαρμάκων για τις ανάγκες συμπολιτών μας που προμηθεύονται φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο – Ιατρείο του Δήμου Καβάλας.

 

Τα φάρμακα παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Καβάλας  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτιστικών Δράσεων από κα Κυριακή Χιώτη-Πρασσά, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την εταιρεία και τους εργαζομένους της, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και βροντερό μήνυμα προς την κοινωνία ότι οι δυσκολίες των καιρών αντιμετωπίζονται καλύτερα με συλλογικές προσπάθειες και γενναίες πρωτοβουλίες.