O Νότης γυρνούσε από τη δουλειά του, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην Κεραμωτή και τον εγκατέλειψε. Έμεινε στην άσφαλτο για μιάμιση ώρα, μέσα στη βροχή, με το πόδι του κομμένο και τη ζωή να περνάει από μπροστά του.

 

Από εκεί και έπειτα ξεκινάει ένας Γολγοθάς: Απανωτές εγχειρίσεις, αποκατάσταση και εξοικείωση με το πρόσθετο μέλος που τοποθέτησε, αλλά κυρίως εξοικείωση με μια νέα καθημερινότητα, γεμάτη δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

 

Ο Νότης μίλησε για την εμπειρία του στον Πέτρο και Στράτο Κωνσταντινίδη ή αλλιώς “The Trackers” με το επιμύθιο να είναι ένα: «Σήμερα μιλάμε μαζί γιατί φορούσα κράνος».

 

Το δεύτερο σύνθημα ζωής είναι ότι «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Ο Νότης κέρδισε ξανά τη ζωή του: Με τη στήριξη γονιών και φίλων συνεχίζει τις δραστηριότητές του, είναι παίκτης της ομάδας μπάσκετ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού και συνεχίζει τη δουλειά και τα χόμπι του, με επίκεντρο τον αθλητισμό.

 

Συγκλονίζει με την μαρτυρία του για το τροχαίο που του άλλαξε όλη την ζωή.

 

Ένα ακόμη μάθημα ζωής για τον ίδιο ήταν η εμπειρία στο Ιράκ, όπου συναναστράφηκε με στρατιώτες με κομμένα μέλη, αλλά και η καθημερινότητά του ως ΑμεΑ στην Ελλάδα, με τις δυσκολίες να διαδέχονται η μια μετά την άλλη, από τα 40.000 ευρώ όπου κόστισε το πρόσθετο μέλος μέχρι τον σεβασμό της κοινωνίας στα Άτομα με Αναπηρία.

 

Ο Νότης είναι διατεθειμένος να βοηθήσει όποιον άνθρωπο αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα στην καθημερινότητά του με εκείνον, επικοινωνώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram.

 

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία του από το 10:00 και μετά:

 

πηγή: thestival.gr