Ο Σταύρος Δινάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμού του Μάκη Παπαδόπουλου, “Ο Τόπος της Ζωής μας”.

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Σταύρο Δινάκη, Επιχειρηματία στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

 

Ο Σταύρος Δινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις στον Στρατό και μετά το απολυτήριό του ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εδώ και 23 χρόνια, δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, σε ιδιόκτητη μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας. Δημιούργησε οικογένεια και απέκτησε μια κόρη όπου σήμερα εργάζεται μαζί του στην επιχείρησή του.

 

Για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές μέσα από την παράταξή μας, ο Σταύρος Δινάκης δηλώνει τα εξής:

 

«Έχοντας την εμπειρία και τη γνώση από την ενασχόλησή μου με τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση, αποφάσισα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση δίπλα στον Μάκη Παπαδόπουλο, για να βοηθήσω τον Δήμο σε έναν πολύ δύσκολο τομέα.

 

Η αποτυχία του Δήμου στη διαδικασία της διαλογής στην πηγή είναι για μένα και τον Μάκη Παπαδόπουλο η μεγαλύτερη πρόκληση. Εμείς την ξέρουμε τη διαλογή στην πηγή, τη

γνωρίζουμε και από κει θα ξεκινήσουμε, για να ανεβάσουμε τα ποσοστά ανακύκλωσης γρήγορα.

 

Δημιουργούμε τα Πράσινα Σημεία, λύνοντας το πρόβλημα με τα ογκώδη απορρίμματα.

 

Δίνουμε προτεραιότητα στη διαχείριση του χαρτονιού, με σκοπό να μην υπάρχουν κούτες στο κέντρο της πόλης και μετατρέπονται οι κάδοι ανακύκλωσης σε κάδους απορριμμάτων.

 

Στοχεύουμε σε ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών, για να μην υπάρχουν πια και συνεχώς ξεχειλισμένοι κάδοι.

 

Με τον Μάκη Παπαδόπουλο μπορούμε να κάνουμε πράξη την ανακύκλωση και να φέρουμε αποτελέσματα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών».

 

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Σταύρο Δινάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.”