Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/09), στην Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος της Παιονίας, στο Κιλκίς.

 

Ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τέσσερις νεκροί και 49 τραυματίες. Οι 4 νεκροί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα δεύτερο αυτοκίνητο, όπου μέσα ήταν μία μητέρα με το παιδί της, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει τα εξής:

 

“Σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της, συγκρούστηκε με το πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 4 επιβαινόντων του πρώτου Ι.Χ.Ε. οχήματος και τη διακομιδή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 49 ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο και των 2 επιβαινόντων του δεύτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.

 

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.”

 

Φωτογραφίες: ΕΡΤ