Η ομάδα της Creativity Films είναι μία δημιουργική ομάδα από την Θάσο με σκοπό την δημιουργία ταινιών μικρού μήκους και διαδικτυακού περιεχομένου, και ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 10 χρόνια από την δημοσίευση της ταινίας “Φίλοι... Μετ’ Εμποδίων” με ένα επετειακό βίντεο “Making Of” στο οποίο οι συντελεστές της ταινίας μιλάνε για τις εμπειρίες και αναμνήσεις τους από τα γυρίσματα της ταινίας.

 

Οι συντελεστές αναφέρουν τα εξής:

 

Το “Φίλοι... Μετ’ Εμποδίων” είναι μια ταινία μικρού μήκους που ανέβηκε στο YouTube 1 Σεπτεμβρίου 2013, και απέκτησε μεγάλη επιτυχία λόγω της καλής ποιότητας της παραγωγής, την απόδοση των ρόλων και της αστείας ιστορίας που θα μπορούσε να συμβεί στον κάθε έναν.

 

Η ιστορία; Δύο φίλοι που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Θάσο ερωτεύονται την ίδια κοπέλα, και μπλέκουν σε αστείες και... επικίνδυνες καταστάσεις όταν ο ένας προσπαθεί να σαμποτάρει τον άλλον. Θα μπορέσουν άραγε να της κινήσουν το ενδιαφέρον;

 

Έχει μαζέψει σχεδόν 800,000 προβολές συνδυαστικά με την 4K έκδοση που ανέβηκε πρόσφατα.

 

Η Creativity Films, η οποία έχει συνολικά πάνω από 4,000,000 προβολές αποτελείται κυρίως από τον Θωμά Δουκινίτσα, που τώρα διαμένει στο Λονδίνο και είναι γραφίστας στο BBC News, και τον Αντώνη Χαλκιά που ίσως να γνωρίζετε ως gaming/react YouTuber “MrAntouon”, με πάνω από 420,000 συνδρομητές και πάνω από 170,000,000 προβολές.

 

Στην ομάδα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και ο Νίκος Συνάθης, Νόβη Κακίτσου, Χρύσα Νεκεβάρη, Σοφία Σιδηροπούλου και Ευθυμία Συκούδη, οι οποίοι όλοι συμμετέχουν στο επετειακό βίντεο, μιας που συμμετείχαν στην ταινία πριν από 10 χρόνια.

 

Το βίντεο θα ανέβει στο κανάλι της Creativity Films 1 Σεπτεμβρίου 2023, 10 χρόνια ακριβώς από την ανάρτηση της ταινίας. Κάντε subscribe για να μην το χάσετε!”

 

Το κανάλι μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.youtube.com/creativityfilms