Στις 24 Αυγούστου ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Cosmopolis Festival 2023 στην Καβάλα.

 

Τέσσερις συναυλίες, Loxandra ΕnsembleOrchestra Baobab, OldiesGoldies και Κωνσταντίνος Αργυρός, θα κλείσουν το φετινό φεστιβάλ.

 

Αναλυτικά, σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

H μουσική σκηνή του Cosmopolis festival στην κεντρική πλατεία της πόλης σηκώνει αυλαία την Πέμπτη 24 Αυγούστου με τέσσερις μοναδικές συναυλιες.

 

Οι Loxandra Εnsemble από την Θεσσαλονίκη θα ανοίξουν το τετραήμερο με μια ξεχωριστή συναυλία υπό τους ρυθμούς της τσιγγάνικης μουσικής παράδοσης και των ήχων του αραβικού κόσμου.

 

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου οι Orchestra Baobab, μια από τις σπουδαιότερες μπάντες της Αφρικής, έρχονται να γιορτάσουν τα 50 χρονιά μουσικής παρουσίας τους σε μία μοναδική συναυλία στην σκηνή του Cosmopolis.

 

Το τετραήμερο συναυλιών συνεχίζεται με την Studphil Orchestra από την Γερμανία και 45 νέους καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής να προσγειώνονται επι σκηνής για μία μοναδική περφορμανς.

 

Την Κυριακή 27 Αυγούστου το μουσικό σχήμα απο την Βουλγαρια OldiesGoldies θα κλείσει τις συναυλίες στην κεντρική πλατεία  σε χορευτικούς ρυθμούς swing

 

Οι καλοκαιρινές δράσεις του Cosmopolis festival για το 2023 ολοκληρώνονται την Τετάρτη 30 Αυγούστου με την μοναδική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συναυλίες επισκεφτείτε το cosmopolisfestival.gr

 

To KavalaNews δίνει δώρο δύο διπλές πρσκλήσεις για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στο στάδιο Ανθή Καράγιαννη στην Καβάλα. 

 

Μπείτε στο Instagram @kavalanews για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό.