Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με ανάρτηση του στα social media αναφέρει για την υποψήφια δήμαρχο Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, χαρακτηριστικά τα εξής “μια ακόμα άστοχη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και υπεράσπισης των «εκφοβισμένων» από την διοίκηση Αναστασιάδη, επιχείρησε η κ. Βαρύτη. Τι γίνεται όταν οι «εκφοβισμοί» δεν είναι πραγματικοί και δεν προέρχονται από άτομα της διοίκησης αλλά αποτελούν δημιουργήματα ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στην διοίκηση Αναστασιάδη;

 

 

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Μια ακόμα άστοχη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και υπεράσπισης των «εκφοβισμένων» από την διοίκηση Αναστασιάδη συνδημοτών μας επιχείρησε με ανάρτησή της, η υποψήφια δήμαρχος κ. Βαρύτη. 

 

Διαβάσαμε ότι τόσο η ίδια όσο και η παράταξή της καταδικάζουν τα αυτονόητα: την οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού, ή συμπεριφοράς που περιορίζει τις ελευθερίες έκφρασης και επιλογών των συνδημοτών μας και φυσικά ζητά από τους πολίτες να καταδείξουν τέτοιες πρακτικές που δεν αρμόζουν σε μία σύγχρονη, δημοκρατική και έννομη κοινωνία.

 

Τι γίνεται κ. Βαρύτη, όταν οι «εκφοβισμοί» δεν είναι πραγματικοί και αποδεδειγμένα δεν προέρχονται, όπως αφήνετε έντεχνα να εννοηθεί, από άτομα της τωρινής διοίκησης αλλά αποτελούν δημιουργήματα ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος που με τον τρόπο αυτό επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στην διοίκηση Αναστασιάδη; 

 

Όταν πίσω από το πληκτρολόγιο του μηνύματος εκφοβισμού βρίσκονται άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος και της παράταξής σας; 

 

Άραγε τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές αρμόζουν στην δική σας σύγχρονη, δημοκρατική και έννομη κοινωνία; 

 

Εμείς προκαλούμε την υποψήφια δήμαρχο να κατονομάσει τις προσπάθειες «εκφοβισμού». Ο διαχειριστής της σελίδας του συλλόγου Οφρυνίου-Ορφανίου-Κάριανης "Η ΠΑΡΑΛΙΑ" γνωρίζει τον αποστολέα του εκφοβιστικού μηνύματος. Και εμείς τον γνωρίζουμε και η τεχνολογία μπορεί εύκολα να τον εντοπίσει. 

 

Περιμένουμε λοιπόν από την υποψήφια δήμαρχο να ενημερωθεί από τους ημέτερους και να ανακαλέσει – ανακατασκευάσει την δήλωσή της στο σημείο που συνδέει την ομάδα του «ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με τις περιγραφόμενες στην ανάρτησή της ενέργειες. 

 

Όσο και να κατασκευάζεται ειδήσεις η αλήθεια είναι εδώ. Πρακτικές διασποράς ψευδών ειδήσεων και λασπολογίας δεν αρμόζουν σε εσάς και στο επίπεδο των υποψηφίων σας.

 

Οι κατασκευασμένες ειδήσεις όπως κάθε ψέμα έχουν κοντά πόδια και στο τέλος της μέρας πάντα η αλήθεια είναι αυτή που λάμπει.”