Συγχαρητήρια δίνει ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Αλέξης Πολίτης και η βουλεύτρια Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη.

 

Το μήνυμα του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

"Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές του Δήμου Καβάλας που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, συμμετέχοντας στις πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Το νέο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης θα τους γεμίσει με εφόδια και σπουδαίες εμπειρίες, για να διακριθούν τόσο στον επαγγελματικό τομέα που έχουν επιλέξει, όσο και στον κοινωνικό στίβο.

 

Τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες πραγμάτωσης των επιδιώξεων τους δεν τελειώνουν με τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Η δικαίωση θεωρείται δεδομένη για όσους πιστεύουν στον εαυτό τους και δεν εγκαταλείπουν εύκολα την προσπάθεια.

 

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους καθηγητές όλων των παιδιών, διότι, με την επάρκεια και την υπομονή τους, εξασφάλισαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις υλοποίησης των στόχων τους".

 

Το μήνυμα του αντιπριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της χώρας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Παράλληλα όσοι υποψήφιοι δεν κατάφεραν να πετύχουν αυτό που προσδοκούσαν, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευθούν, αλλά να αξιοποιήσουν την φετινή εμπειρία των εξετάσεων, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για την εκπλήρωση των στόχων τους.

 

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, κάθε νέα αρχή είναι από μόνη της μία επιτυχία!

 

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές αλλά και σε όλους τους γονείς για τη συμπαράστασή τους και τη σημαντική αρωγή τους σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

 

Το μήνυμα της βουλεύτριας Καβάλας, Αγγελική Δελκάρη, για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

​Με τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων ολοκληρώνεται η περίοδος αγωνίας των υποψηφίων και των οικογενειών τους. Είναι το τέλος μιας μακράς εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά ταυτόχρονα και η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή των παιδιών μας.

 

​Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Η επίτευξη του πολυπόθητου αυτού στόχου αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια, το άγχος, τα ξενύχτια, το διάβασμα, όλων των προηγούμενων ετών.

 

​Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υποψηφίους που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα ήθελα, ως εκπαιδευτικός και μητέρα υποψηφίας η ίδια, να επισημάνω πως η συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μεν κάτι σημαντικό, δεν είναι όμως αποκλειστικά αυτό που θα σηματοδοτήσει το μέλλον τους. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μπροστά τους, εφόσον αγωνίζονται και ακολουθούν τα όνειρά τους.

 

​Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι, ευρισκόμενοι δίπλα στις μαθήτριες και στους μαθητές, υποστήριξαν όλη αυτή τη δύσκολη, αλλά και δημιουργική εκπαιδευτική διαδρομή.