Στο 3ο κατά σειρά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF tennis World κάτω των 18 που διοργανώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στο "IOANNINA CUP 2023", πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ και έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά.

 

Σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Στο 3ο κατά σειρά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF tennis World U18 που διοργανώθηκε στη χώρα μας στην πόλη των Ιωαννίνων, το "IOANNINA CUP 2023", πήρε μέρος και διακρίθηκε η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια της Αντισφαίρισης ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ.

 

Η αθλήτρια του Α.Ο. Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του "KARAPROIMOS COACHING TEAM" έκανε ακόμη μια φορά αξιόλογη προσπάθεια και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των διπλών του International tennis world IOANNINA CUP 2023 U18 μένοντας έξω από τον 1ο της τελικό πραγματικά στις λεπτομέρειες.

 

Η 15χρονη Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια μας που κάνει τις πρώτες τις προσπάθειες της στο Παγκόσμιο στερέωμα και ξεκινά από τα προκριματικά, πραγματοποίησε εξαιρετικά παιχνίδια σε αυτά που κέρδισε αλλά και σε αυτά που έχασε στα μονά και με την πορεία της στα διπλά και των τριών(3) Παγκόσμιων τουρνουά που διοργανώθηκαν στη χώρα μας  (PREVEZA CUP 2023 - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ,  CORFU CUP 2023 - 8ΑΔΑ   IOANNINA CUP 2023 - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ) έχει κάνει άλμα 400 θέσεων και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο2800 του κόσμου κάτω των 18 ετών…

 

Τρία(3) δύσκολα και απαιτητικά τουρνουά που για να μπορέσει να τα φέρει σε πέρας η πρωταθλήτρια μας δούλεψε πολύ τόσο τεχνικά και τακτικά με το έμπειρο προπονητικό επιτελείο του Karaproimos Coaching Team αλλά όσο και στη φυσική της κατάσταση με τον γυμναστή και υπεύθυνο αποκατάστασης Γ.Παπανδρέου & Alternative Therapist Center.”