Σε ένα νησί θα δεις συγκεντρωμένες όλες τις ομορφιές της Ελλάδας! 

 

Βουνό ή Θάλασσα; Ό,τι και αν επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, θα το βρεις εδώ, στο μεγάλο νησί της Μακεδονίας.

 

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site Views of Greece θα περιπλανηθούμε στα πυκνόφυτα δάση της Θάσου, θα γνωρίζουμε τα δροσερά ορεινά χωριά της, θα κολυμπήσουμε σε εξωτικές παραλίες, θα επισκεφθούμε αρχαία θέατρα και σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους.

 

Τα δρομολόγια από την Κεραμωτή είναι πολύ συχνά. Το ταξίδι διαρκεί μόλις 45 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για τον επιβάτη και από 20 ευρώ για το αυτοκίνητο, ενώ λίγο πιο ακριβά είναι τα ναύλα αν επιλέξεις το λιμάνι της Καβάλας.

 

Να λοιπόν γιατί η Θάσος είναι για τους Βορειοελλαδίτες μονόδρομος και γι’ αυτό το καλοκαίρι! Αν εξαιρέσεις την κοσμοσυρροή που παρατηρείται και εδώ τον Αύγουστο -όπως παντού εξάλλου-, σε γενικές γραμμές δύσκολα θα βρεις κάποιο ψεγάδι στο πανέμορφο νησί του Βόρειου Αιγαίου.

 

Επειδή πάντα, πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε και όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι, για μια ακόμη φορά θα αναφερθούμε και εδώ σε ταξιδιωτικές αλήθειες που καταγράψαμε με ρεπορτάζ στο πεδίο, ώστε να αποκομίσετε τις σωστές πληροφορίες και να αποφύγετε τις κακοτοπιές…

 

Δείτε χρηστικές πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ