Την ευχή να μειωθεί στο μέλλον ο αριθμός των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη τις παροχές του Κοινωνικού Ιατρείου -Φαρμακείου Καβάλας, έδωσε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο, στεγάζεται στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Αγοράς και προσφέρει – με τη συνδρομή εθελοντών και φορέων που το στηρίζουν - ιατρικές υπηρεσίες και φαρμακευτικά σκευάσματα σε μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να τα εξασφαλίσουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφών Κροκίδη, «περισσότεροι από 1.500 συμπολίτες μας εξυπηρετήθηκαν τη χρονιά που πέρασε από το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο».

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λυχούνας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Πολιτών» Άρης Βέρρος, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας Σίσσυ Ρακιντζή και η κ. Άννα Γιοβανίου εκ μέρους των Γιατρών του Κόσμου.

Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι νεοεκλεγέντες βουλευτές Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα που υποσχέθηκαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε το κομμάτι του αντιδημάρχου Μιχάλη Λυχούνα.