"Τα τελευταία 15 χρόνια υπάρχει στασιμότητα και υποβάθμιση στην Καβάλα, οι διοικήσεις δεν διεκδίκησαν μεγάλα έργα", αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον KavalaNews 102,8 και τον Τάσο Αποστολίδη.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως ο πληθυσμός της πόλης συρρικνώνεται, δεν υπάρχει ανάπτυξη και πρόοδος, οπότε ο κόσμος φεύγει από την Καβάλα επειδή δεν υπάρχουν δουλειές.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά "πολλοί πολίτες ανησυχούν για όλα αυτά, μπαίνουν μπροστά, δημιουργούν παρατάξεις με πολλούς υποψηφίους κάτι που είναι προς τιμήν τους. Στις διοικήσεις Σιμιτσή, Τσανάκα και Μουριάδη δεν έγιναν όσα έπρεπε, χωρίς να μηδενίζω καταστάσεις. Δεν διεκδίκησαν μεγάλα έργα."

 

Ο Δήμος Καβάλας σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο έχει ανύπαρκτο προγραμματισμό και άφησε τις εταιρείες να μπουν και να κάνουν ότι θέλουν, με επικίνδυνα για τους πολίτες έργα.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης “ο Τόπος της Ζωής μας” τόνισε πως πρέπει να γίνει άμεσα έργο που θα συνδέει τη χωματερή με την Εγνατία οδό, έτσι ώστε να μην περνάνε τα απορριμματοφόρα από το Περιγιάλι.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη