Για την υποψηφιότητα της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στο νομό Καβάλας μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια με τη ΝΔ και δικηγόρος στο επάγγελμα Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

 

«Θεωρώ ότι ο τόπος μου, η Καβάλα έχει μείνει πίσω σε πολλά πράγματα και θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς», είπε η κ. Χατζηκωνσταντίνου και πρόσθεσε πως:  

 

«Έχω πει πολλές φορές ότι όπως η Αλεξανδρούπολη έχει γίνει ένας ενεργειακός κόμβος, ο επόμενος ενεργειακός κόμβος και στα ενεργειακά και στον πρωτογενή τομέα  και στην αξιοποίηση των πόρων είναι η Καβάλα».

 

Τόνισε πως στόχος της είναι να παλέψει προς αυτή την κατεύθυνση «θέλω παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και το λέω με την έννοια ότι δεν είναι κάτι εικονικό ή υποκριτικό. Πιστέψτε με ότι καθημερινά αυτό που κάνουμε στα δικαστήρια είναι να παλεύουμε με τη γραφειοκρατία. Παλεύουμε με ένα κράτος το οποίο θέλουμε να βελτιωθεί.

 

Νομίζω οι βάσεις αυτές έχουν μπει και με την ψηφιοποίηση που βελτιώθηκε η ζωή των ανθρώπων και με την ενέργεια. Η ενέργεια είναι ο επόμενος στόχος και εμείς στην Καβάλα είμαστε σε αυτόν τον ενεργειακό κόμβο για να μπορέσουμε να εξάγουμε ενέργεια και αυτό θα δώσει τεράστια οικονομικά οφέλη στον τόπο μας. Πιστεύω ότι με τις γνώσεις και την ικανονότητά μου έχω τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω επάξια τον πολίτη της Καβάλας ώστε να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται» είπε.  

 

Η κ. Χατζηκωνσνταντίνου ρωτήθηκε και για την πολιτική επικαιρότητα. Αναφέρθηκε στις υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας του τελευταίους μήνες στην ευρωβουλή με τους Έλληνες ευρωβουλευτές με τελευταία αυτή σχετικά με τις καταγγελίες κατά του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

 

«Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά. Οι ευρωβουλευτές μας βγαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο για να μας εκπροσωπούν και όχι για να διασύρουν τη χώρα», τόνισε.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Χατζηκωνσταντίνου στον KavalaNews 102,8.