Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καβάλας με την απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ να αναβάλει τις προγραμματισμένες εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου με αφορμή την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη.

 

Οι εργασίες και η απαιτούμενη διακοπή ηλεκτροδότησης είχαν προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή 2 Απριλίου ωστόσο λόγω κολλήματος αναβλήθηκαν για την ερχόμενη Κυριακή 9 Απριλίου ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων. Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των επαγγελματιών της περιοχής καθώς εκείνη την ημέρα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης αναφέρει:

 

 

Πληροφορηθήκαμε μετά λύπης ότι ο ΔΕΔΔΗΕ μετέθεσε τις εργασίες στο δίκτυο του κάτω από την πλατεία καπνεργάτη, για την Κυριακή των Βαΐων στις 9 Απριλίου, ημέρα που είναι ανοιχτή η αγορά !!!!!

 

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες για αύριο Κυριακή, όμως η διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή θα άφηνε την πόλη χωρίς τηλεπικοινωνίες και internet μιας και η γεννήτρια που διαθέτει ο ΟΤΕ είναι χαλασμένη.

 

Άραγε οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει η Κυριακή των Βαΐων για τον εμπορικό κόσμο;;

Έχουν συνειδητοποιήσει ότι όλοι οι συνάδελφοι έχουν εναποθέσει τις προσδοκίες τους για την Πασχαλινή περίοδο που έχει αφετηρία εκείνη την Κυριακή;

 

Έχουν συνειδητοποιήσει το ότι θα μείνει χωρίς ρεύμα ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς που  περιλαμβάνει τις οδούς Αβέρωφ, Κασάνδρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Π. Μελά, Κ. Παλαμά, Κύπρου και Δαμιανού ;;

 

Μάλλον όχι........

 

Περιμένουμε την αλλαγή σχεδιασμού του ΔΕΔΔΗΕ άμεσα και είμαστε ως Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας  στη διάθεσή τους να προτείνουμε λύσεις !!!!!