Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά την  μικρή πτώση της θερμοκρασίας και λίγες τοπικές βροχές. Έπειτα αναμένεται σταδιακή βελτίωση τις επόμενες μέρες και άνοδος της θερμοκρασίας.

 

Καθημερινή επικαιροποίηση της πρόγνωσης με όλα τα νεότερα δεδομένα www.meteokav.gr

 

Αναλυτικότερα, σήμερα αργά το βράδυ-νυχτερινές ώρες αναμένεται από τα δυτικά προς τα ανατολικά ένα πέρασμα βροχής  ασθενούς έντασης κατά βάση που θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές του νομού. Στην συνέχεια μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά περιόδους.

 

Έπειτα, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση όμως οι νεφώσεις θα παραμείνουν και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, έτσι τις μεταμεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στα ορεινά και γύρω από αυτά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

 

Την Πέμπτη 23/03 αναμένονται  τοπικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη τοπική βροχή στα ορεινά τις μεσημβρινές ώρες. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Παρασκευή 24/03 αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Θερμοκρασία μικρή πτώση στις ελάχιστες άνοδος της θερμοκρασίας μέσα στην μέρα και στις μέγιστες.

 

Σάββατο 25/03 αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις που ίσως αυξηθούν από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία σε άνοδο. Αναλυτικότερη πρόγνωση για την ημέρα της εθνικής εορτής θα δημοσιευθεί στις 24/03 εντός του www.meteokav.gr

 

Στην συνέχεια φαίνεται ότι από τις 26/03 θα έχουμε εκ νέου νεφώσεις τοπικά αυξημένες που το διάστημα 27-28/03 θα μας οδηγήσουν στο επόμενο πέρασμα βροχών που θα συνδυαστεί και με πτώση της θερμοκρασίας. Το πόσο αξιόλογες θα είναι οι βροχές αυτές και πόσο αξιόλογη θα είναι η πτώση θα υπάρξει καλύτερη εικόνα τις επόμενες μέρες.

 

Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr