Την Τετάρτη (15/02) άρχισε η Γ’ Φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

 

Ο ΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Κεραυνό Καλλιράχης με 1-2. Οι “Αργοναύτες” είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, καθώς έπαιξαν 4 παίκτες από την Κ16 και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στην πρώτη ομάδα. Ο Καρακώστας έκανε το 0-1 για τον ΑΟΚ στο 25’, ενώ ο Διονύσης Αβντίου με πέναλτι στο 75’ ισοφάρισε για την Καλλιράχη. Ο Κεραυνός μάλιστα λίγο πριν το 90’ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον ΑΟΚ όμως να κάνει το 1-2 στο 90’ με τον Κατσαμάγκα και να παίρνει την πρόκριση για την Δ' φάση.

 

Στα Λιμενάρια η τοπική Αναγέννηση υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2. Στο 32’ ο Γεωργιάδης έκανε το 0-1, με τον Ιακωβίδη στο 57’ να κάνει το 1-1. Ο Μπιλίκμπασης στο 75’ έγραψε το τελικό 1-2.

 

Ο Απόλλων Χρυσοχωρίου νίκησε εκτός έδρας τον Θεαγένη με 0-4. Οι Γκαντζαρίδης και Σαρηγιαννίδης έκαναν το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος ξανά ο Σαρηγιαννίδης και ο Τσίκο έγραψαν το τελικό 0-4.

 

Ο ΑΣ Παγγαίο υποδέχθηκε το Νέστο Χρυσούπολης στη Νικήσιανη. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-4. Δύο γκολ πέτυχε ο Σπύρος Τσάκωνας και από ένα οι Οκάν Σουλεϊμάν και Τσαλταμπασίδης.

 

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης επικράτησε με 3-0 επί ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

 

Το Μακεδονικός Αγιάσματος-Βύρωνας Καβάλας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

 

Ο Άρης Πηγών πέρασε άνευ αγώνα στη Δ’ φάση.

 

 

Γ’ Φάση - Αποτελέσματα

 

Αναγέννηση Λιμεναρίων - Μ.Α. Ορφανίου  1-2

 

Κεραυνός Καλλιράχης - ΑΟΚ  1-2

 

Θεαγένης - Απόλλων Χρυσοχωρίου  0-4

 

ΑΣ Παγγαίο - Νέστος Χρυσούπολης  0-4

 

Ορφέας Ελευθερούπολης - ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα  3-0

 

Μακεδονικός Αγιάσματος - Βύρωνας Καβάλας  (Τετάρτη 22/02)

 

O Άρης Πηγών περνάει άνευ αγώνα στη Δ’ φάση