O   Πρόεδρος   και  τα   Μέλη  του   Διοικητικού Συμβουλίου του  Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας  Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και τα παιδιά του  Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά :

 

  • το  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΄΄ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

α) Για τη πληρωμή Παραβόλου, άδειας πενταετούς διαμονής δεύτερης γενιάς,  φιλοξενούμενου κοριτσιού στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας 300€.

 

β) Για την αγορά τεσσάρων πλήρεις στολών Σέφ για τις ανάγκες της πρακτικής εκπαίδευσης, δύο κοριτσιών φιλοξενούμενων στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας   241€ .

 

γ) Για την πληρωμή εξόδων μετακόμισης οικοσκευής φιλοξενούμενου κοριτσιού που σπουδάζει στη Δράμα 50€.

 

δ) Για την αγορά τεσσάρων (4) τουρτών για γενέθλια φιλοξενούμενων παιδιών του Π.Π.Π. Καβάλας 56,70€ 

 

ε)  Για την αγορά δέκα (10) μεγάλων σακιδίων ταξιδιού για αντίστοιχα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας  175 €. 

 

  • την κα ΕΥΗ ΟΥΖΟΥΝΗ, για το ποσό των 150€ που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, εις  μνήμην του πατέρα της..

 

  • την κα ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΚΑΠΟΛΛΑ και την Ευρωκατασκήνωση Θάσου Ε.Π.Ε., για την φιλοξενία δύο παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης στο Λιμένα Θάσου από τις 04/08/2015 έως τις 26/08/2015.

 

 

  • τον κ. ΠΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και την Κατασκήνωση PITSA’S CAMP, για την φιλοξενία δεκατριών παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης στη Θάσο, από 08/08/2015 έως 24/08/2015.

 

  • τον κο ΦΙΛΙΑΓΚΟ ΣΤΕΛΙΟ και την Ναυτιλιακή Εταιρία «Thassos Link», για την έκπτωση στα εισιτήρια δεκατριών παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας στο δρομολόγιο Πρίνος – Καβάλα στις 24/08/2015.

 

 

  • το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΄΄ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄ ΚΑΒΑΛΑΣ, για το ποσό των 447 € που  αφορούν εισπράξεις από τη βάπτιση του γιού της οικογένειας ΠΑΥΛΙΔΗ. Το ποσό των 27€ διατέθηκε για την αγορά εισιτηρίων αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας  και το υπολειπόμενο ποσό των 420€ προσφέρθηκε για τις ανάγκες των παιδιών της Μονάδας μας. 

 

  • τον κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΤΑΣΟ, για τα 14 κιλά ντομάτες που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας.

 

 

  • όλους αυτούς που προσφέρουν και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

                                                                                        

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Σωτήρης Σωτηριάδης