Η νεαρή Βασιλική Παλτόγλου αθλήτρια του ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας και κόρη του Χάρη Παλτόγλου παρά το κάταγμα στο μετατάρσιο που είχε, κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο.

 

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της Χάρη:

 

...και εκεί που λέω  ότι έχω ζήσει πάρα πολλές εμπειρίες και συγκινήσεις μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια που ασχολουμαι με τον  πρωταθλητισμο έρχεται η Βασιλική μου για να μου διδάξει ότι το ψυχικό σθένος και η θέληση δεν έχουν όρια ούτε ηλικία.

 

Η Βασιλική μου, μια μέρα πριν τους πανελλήνιους αγώνες Ταεκβοντο  υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι,κάταγμα στο δεξιό μετατάρσιο. Η πρώτη μου σκέψη ως προπονητής και μπαμπάς της ήταν να μην παραβρεθεί στους αγώνες... μέχρι που η Βασιλική μου με το πείσμα της, τη θέληση της, τη δύναμη της, το θάρρος της, την αγάπη της με έβαλε στη διαδικασία να αλλάξω τα πλάνα μου.

 

 

Αγωνίστηκε με δύναμη και τεχνική που αρμοζει μόνο σε κορυφαίους αθλητές. Το αποτέλεσμα ένα αργυρό μετάλλιο και ένα τεράστιο μάθημα για μένα. Είμαι βαθιά συγκινημένος καθώς το κορίτσι μου το πάλεψε με τη θέληση της σαν λιοντάρι, το μετάλλιο είναι μια αναγνώριση για την ίδια, για μένα όμως η μεγαλύτερη τιμή ήταν η απόφαση της να αγωνιστεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος. 

 

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον τελικό καθώς θα ήταν εξαιρετικά παράτολμο.

 

Αυτή τη στιγμή   βρίσκεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας για την προσθήκη γύψου, είναι πολυ καλα, χαρούμενη και ευτυχισμένη.

 

Παρεμπιπτόντως στο νοσοκομείο Χαλκίδας Εξαιρετικό πολύ καλό νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό ευγενέστατη..