Έτοιμο για την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης  Σεπτεμβρίου είναι το Τμήμα  Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

 

Τα αποτελέσματα των καταχωρήσεων θα μεταδίδονται μέσω web Service αρχικά προς το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και στην συνέχεια θα  αναρτώνται αυτόματα στον ιστοχώρο της ΠΕ Καβάλας εντός δεκαλέπτου.

 

Ο κάθε χρήστης του διαδικτύου θα μπορεί με επιλογή του να βλέπει τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Νομού μας αλλά και των γειτονικών Νομών που απαρτίζουν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

 

Το Τμήμα Πληροφορικής της ΠΕ Καβάλας παρέλαβε από το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ  και παρέδωσε στους υπευθύνους των Δήμων  68 συσκευές κινητών τηλεφώνων, με ενσωματωμένη ειδική εφαρμογή, μέσω των οποίων οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι θα αναμεταδώσουν τα δεδομένα του τηλεγραφήματος  των αποτελεσμάτων ψηφοφορίας απευθείας στο Υπουργείο.

 

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν τα αποτελέσματα των προηγούμενων Εκλογικών αναμετρήσεων (Βουλευτικές, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ευρωεκλογών) στο παρακάτω link  http://www.pekavalas.eu/images/eklo/index.htm .

 

Στα αποτελέσματα εμφανίζονται και συνδυασμοί οι οποίοι δεν συμμετέχουν στον Νομό μας, αλλά επειδή το επίσημο έντυπο μετάδοσης αποτελεσμάτων τα περιλαμβάνει, γι’ αυτό φαίνονται και στην ιστοσελίδα.

 

Η ιστοσελίδα για τα αποτελέσματα στην Περιφερειακής  Ενότητα Καβάλας είναι η παρακάτω: http://www.pekavalas.eu/images/eklo/eboul2015b/index_nom.htm

 

Να ληφθεί υπ’ όψη ότι τα αποτελέσματα που καταμετρώνται από την Περιφερειακή Ενότητα είναι ενδεικτικά και όχι επίσημα. Επίσημα βγάζει μόνο το Πρωτοδικείο.