Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ: "Εδώ και ένα χρόνο έχουμε καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας αίτηση συγκάλεσης του δημοτικού συμβουλίου προς ανεύρεση επενδυτή που δύναται να δομήσει χρηματοδότηση για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Δήμου μας και να παρθεί σχετική απάντηση θετική ή αρνητική όπως προβλέπεται και από τον ίδιο τον Καλλικράτη.

Καλούμε λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο να διορίσει την Δήμαρχο ως τον επίσημο και πλήρως εξουσιοδοτημένο υπογράφοντα αξιωματούχο του Δήμου, ο οποίος ανέκκλητα και υπό όρους, θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί στο να προβεί με κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο στην αναζήτηση, εξεύρεση και εξασφάλιση επενδυτών, οι οποίοι θα καλεστούν να δομήσουν χρηματοδότηση, δεσμεύοντας αποκλειστικά δική τους περιουσία, χωρίς να φέρουν οποιαδήποτε επιβάρυνση στο δήμο ή στο δημόσιο.

Η συγκεκριμένη πρόταση συνοδευόταν με πάνω από 800 υπογραφές ελεύθερων επαγγελματιών που ζητούσαν από την δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας να έρθει η πρόταση σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση.

Καμιά απάντηση από τον Δήμο όμως στο γραπτό αίτημα της Ε4, μέχρι και σήμερα, χωρίς καμιά επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Για ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η Ε4 απέχει από τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ διότι θεωρούμε αδιανόητο να μην έρχεται ένα τόσο σοβαρό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από τόσες τοποθετήσεις όταν αυτή την στιγμή η πατρίδα μας και οι Έλληνες πολίτες έχουν πλέον σοβαρό θέμα επιβίωσης.

Οφείλατε κ. Δήμαρχε και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να φέρετε την τόσο σοβαρή πρόταση που έχω φέρει και καταθέσει στον ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ιδιαίτερα όταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο συζητάμε και την παραμικρή πρόταση που θα θέσει ο κάθε δημότης της πόλης μας".

 

ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ