Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας καταδίκασε 34χρονο ο οποίος παρακολουθούσε την Άννα Κορακάκη επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο συντρόφου της.

 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρθηκε στις… προσεγγίσεις του συγκεκριμένου άνδρα και στην επιμονή του, που έκανε την περίπτωση του να γίνεται διαφορετική από τους υπόλοιπους θαυμαστές της.

 

Μάλιστα, ανέφερε πως παρά τις εκκλήσεις της δικές της, του πατέρα – προπονητή της, αλλά και του τοπικού αστυνομικού τμήματος, να σταματήσει να την ενοχλεί και να στέλνει λουλούδια, εκείνος δεν έκανε.. πίσω.

 

«Το χειρότερο ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση» ανέφερε η Άννα Κορακάκη.

 

«Τυχαία, μια ημέρα περίπου στο 2018 επέστρεφα στο σπίτι μου από προπόνηση και τον είδα να με ακολουθεί μέχρι το σπίτι μου. Άλλαζα δρόμο. Αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Είτε πεζός με ακολουθούσε είτε με αυτοκίνητο… Έβγαινα με φίλους μου για ποτό ή φαγητό και ήταν πάντα εκεί», είπε.

 

Η ίδια, μάλιστα, δηλώνει ότι δεν θα πήγαινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο αισθανόταν ότι αυτός ο άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος και θα μπορούσε να βλάψει τους δικούς της.