Μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω της πανδημία η αυλαία άνοιξε. Τέσσερις πολιτιστικοί σύλλογοι από το νησί της Θάσου αντάμωσαν ξανά ανήμερα της γιορτής της Ζωοδόχου Πηγής στις κατασκηνώσεις της Ποταμιάς.

 

Στο πανηγύρι συμμετείχε και ο πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας «Βάκχος». Τα μέλη του συλλόγου αφού ευχαρίστησαν για την πρόσκληση εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την καταστροφή που υπέστησαν οι αποθήκες της κατασκήνωσης από άγνωστους δράστες. 

 

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

 

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που χορέψαμε στην όμορφη γιορτή που οργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος, η πρώτη μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Ελπίζουμε αυτό το πανηγύρι να είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή, για την επανεκκίνηση των Συλλογών, που όλο αυτόν τον καιρό περίμεναν με μεγάλη προσμονή. Σε μια μέρα σημαδιακή... Την παγκόσμια ημέρα χορού! 

 

Τελειώνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την θλιβερή εικόνα που αντικρίσαμε στις αποθήκες  της κατασκήνωσης, όπου δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν. 

 

Ελπίζουμε στην άμεση αποκατάσταση τους και δηλώνουμε, εκτός από τη συμπαράσταση μας  προς τον Σύλλογο, ότι είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όπως μας ζητηθεί».