Σαν ένα "διαμάντι" που βούλιαξε από κόσμο τις ημέρες του Πάσχα, αλλά με δρόμους χωρίς άσφαλτο και ονόματα περιγράφει τη Θάσο το ρεπορτάζ του Ant1. 

 

Η Θάσος γέμισε από επισκέπτες και φέτος το Πάσχα. Όμως, όπως λένε φορείς του νησιού, είναι μεγάλη η ανάγκη αναβάθμισης του οδικού δικτύου.

 

«Η φυσική ομορφιά που αντικρίζει κάποιος με το που κατεβεί στο λιμάνι χάνεται αν βρεθεί μερικά μέτρα πιο μακριά. Εδώ και χρόνια, σε εντός σχεδίου περιοχές, υπάρχουν δρόμοι χωρίς όνομα και άσφαλτο. Είναι χωμάτινοι, με καθιζήσεις κάνοντας αφόρητη τη ζωή των κατοίκων και των τουριστών που με δυσκολία κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα τους», αναφέρει το ρεπορτάζ του Αnt1

 

«Πολύ μεγάλα κομμάτια σε περιοχές εντός σχεδίου πόλης στην πρωτεύουσα και σε άλλα χωριά δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί όπως θα έπρεπε», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων ΑΜΘ, Γιάννης Μαρκιανός

 

«Όταν έγιναν τα σχέδια πόλεως, τα οποία τα περισσότερα είναι εδώ και 20-30 χρόνια, δεν έγιναν ασφαλτοστρώσεις έγκαιρα. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αρκετά μπροστά από το Δημόσιο. Εμείς για το 2022 εκτελούμε έργα ασφαλτόστρωσης», λέει ο δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης.

 

Δείτε το ρεπορτάζ του Αnt1: