Στον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας. Χρήστο Κοπατσάρη παραδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών  οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφοράς των 21 νέων ασθενοφόρων που θα καλύψουν τις υγειονομικές μονάδες της περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Σε σχετική της ανακοίνωση η αντιπεριφέρεια Καβάλας επισημαίνει τα εξής:

Σχετικά με την έκδοση αδειών και πινακίδων των 21 νέων ασθενοφόρων της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης σας ενημερώνουμε με τα εξής:

Οι φάκελοι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραδόθηκαν στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Καβάλας μόλις στις 09/07/2015, ημέρα Πέμπτη.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, το τεχνικό κλιμάκιο της υπηρεσίας διενήργησε τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Στις 13/07/2015, ημέρα Δευτέρα, παρελήφθη από την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Καβάλας η απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης κ. Γ. Παυλίδη ώστε να εκδοθούν οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας των 21 ασθενοφόρων.

Στις 15/07/2015, ημέρα Τετάρτη, παρελήφθησαν οι άδειες και οι πινακίδες από τον κ. Χ. Κοπατσάρη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Αναφερόμενος στο χρονικό της έκδοσης αδειών για τα 21 ασθενοφόρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ευχαρίστησε το προσωπικό της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Καβάλας για την αμεσότητα που επέδειξε, ώστε μέσα σε 4 μόλις ημέρες να παραδοθούν οι πινακίδες και όλα τα ασθενοφόρα να αποδοθούν στους κατόχους τους για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και τόνισε, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: «Η διοίκηση της Περιφέρειας με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη καταβάλει, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μία μεγάλη προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Σε αυτά τα πλαίσια επιτεύχθηκε η άμεση αδειοδότηση των 21 ασθενοφόρων αμέσως μετά την παραλαβή των σχετικών εγγράφων από το ΕΚΑΒ».